За нас

Туристическа агенция Мартини Турс ООД е лицензиран туроператор с удостоверение за регистрация №РК-01-7537. Ние сме млада агенция, която за краткото време от което съществува на пазара, успя да спечели много доволни и верни клиенти.

Наши партньори са фирми с доказан успех в туризма. Това ни дава възможност да Ви предложим туристически програми на водещите туроператори в страната и чужбина. Целта ни е да предлагаме качествени, интересни и разнообразни услуги, на конкурентна цена, които да покрият очакванията и на най-капризния клиент.

Мартини Турс ООД предлага индивидуални и групови пътувания. Ако искате да опознаете света или просто да се откъснете от натовареното ежедневие и да починете, ние можем да Ви предложим различни екскурзии и почивки както в страната така и в чужбина, осъществени с автобус, самолет или кораб. При желание от Ваша страна можем да организираме за Вас закупуването на самолетни билети и организирането на нощувки.

Голям успех, с който можем да се похвалим са автобусните ни екскурзии и лагери за деца. За изминалата година станахме предпочитан партньор за много учебни заведения при организирането на екскурзии и лагери за учениците през техните ваканции и почивни дни. За да прекарат една незабравима ваканция, да опознаят красотата и историческото наследство на България не само на теория в учебните часове, може да се доверите на нашия професионализъм. За комфорта и сигурността на Вашите деца ние използваме собствени автобуси, лицензирани от Министерство на транспорта за превоз на пътници.

Мотото ни е: „Ние оставаме в сърцето на всеки клиент“. За постигането на това, ние разчитаме на професионализма на нашите служители, точното и коректно обслужване, загриженост и специално отношение към всеки клиент, с цел да получи най-добрата услуга на най-добрата цената.